Serveis Assistencials Sant Cebrià és la societat que porta a terme l’explotació de la Residència i Centre de Dia Municipal Sant Cebrià de  l’Ajuntament de Tiana i neix amb l’objectiu de donar resposta a l’actual demanda de serveis residencials i diürns adreçats a la gent gran.

MISSIÓ
El nostre afany és aconseguir un espai de vida proper i familiar pels usuaris del centre, una òptima qualitat de vida i un tracte personalitzat, en funció del  seu nivell de dependència.  

VISIÓ
Des dels seus inicis, Sant Cebrià vol ser  un centre gerontològic innovador i de referència en el sector i desenvolupar serveis especialitzats orientats a l’atenció integral de la gent gran.

VALORS  I CULTURA
Treballem des de els següents principis i valors:

  • Dignitat: Gaudir d’intimitat, mantenir la imatge personal de sempre i el respecte per la informació personal són algunes de les garanties que oferim als nostres usuaris, tant si mantenen les seves capacitats cognitives com si no.
  • Flexibilitat: Viure en un centre gerontològic no ha d’implicar perdre la capacitat de mantenir els hàbits de les persones respecte als menús, els horaris, els espais, etc. Tenim un ventall d’opcions per a les persones que viuen a Sant Cebrià, orientades a respectar al màxim els seus costums i preferències.
  • Proximitat i transparència: Volem ser propers a les famílies i entitats que es preocupen per la gent gran. Disposem d’un ampli horari d’atenció a les famílies així com d’assessorament especialitzat en totes les àrees professionals.
  • Model integral de persona: Pels nostres professionals el benestar de les persones és fruït de l’equil.libri d’aspectes físics, psicològics i socials i per tant cal donar resposta a tots ells per aconseguir que els usuaris gaudeixin d’una atenció òptima.
_38Q6592 _38q6019_38q5898