Sembla que va ser ahir, però ja són vuit anys els que ha complert Sant Cebrià. Són vuit anys en els quals hem tingut la sort de conèixer, de cuidar i d’estimar a persones i famílies meravelloses. El privilegi de posar el nostre gra de sorra per fer que les seves vides fossin més grates i, també, la satisfacció de l’agraïment i l’afecte de tots ells.
El que no sembla complir anys és la nostra il·lusió. La nostra il·lusió de fer d’aquest espai una llar. La nostra il·lusió de mantenir aquesta gran família dia a dia, amb cada nou resident i amb els que ens acompanyen des de fa anys. La il·lusió de tot l’equip, que segueix cada dia obrint les portes com si del primer dia es tractés.

Com ha passat altres anys, en aquest aniversari ha estat el propi equip de Sant Cebrià el que s’ha mobilitzat per crear aquest dia de celebració, amb la imprescindible presència i idees de la nostra Educadora Social; Rebeca Ferré. Per la seva banda, l'equip de cuina ens va sorprendre fent uns fantàstics pastissos especials, amb cobertures de xocolata blanca i negra, i aquests mateixos pastissos texturitzats per a les persones amb disfàgia. Tot això amb una presentació especial, en un carro decorat per a l’ocasió.

La resta de l’equip va animar amb balls. “Vam fer el que vam poder”, però el nostre públic va ser agraït i, aviat, residents i famílies van ballar amb nosaltres o, més aviat, nosaltres amb ells. Finalment, sempre som nosaltres els que SEGUIM ELS SEUS PASSOS, i així esperem fer-ho durant molts anys més.

El nostre més sincer agraïment a tots els residents i famílies que heu fet possible i feu possible cada any que tinguem motius pels quals celebrar i, sobretot, amb qui compartir-ho.

GRÀCIES!!