El passat dimecres dia 21 de Juny va tenir lloc a Sant Cebrià la celebració de la Revetlla de Sant Joan.
Vam començar amb un concert de part del Duo Son de Lujo que ens van cantar cançons de l’època on ens vam animar a ballar, fins i tot la conga i a fer bona gresca, cantant.

Després va tenir lloc el berenar sopar que ens tenien preparat i que consistia en petits platets freds i calents que realment ens van sorprendre com per exemple: amanida cèsar amb ou poché, torrada de formatge brie i pernil, brotxeta amb crema de mongetes al pesto i iogurt de brandada de bacallà i culis de pebrot, entre d’altres. Més tard vam poder gaudir de la tradicional coca de Sant Joan, brindant amb cava i desitjant poder repetir per molts anys celebracions així.
Aquest any hem tingut el plaer de poder comptar a la revetlla amb un munt de famílies que ens han volgut acompanyar en aquesta festa, en total hem sigut quasi 200 persones. Fills, nets, germans, cunyats, amics i inclús besnéts dels residents heu fet possible que la festa hagi sigut especial per tots, i us convidem a seguir participant en actes com aquest ja que fa especial il·lusió per a tots.
Fins la pròxima.