Després de nou anys de la inauguració de la Residència i Centre de dia Sant Cebrià, el passat 16 de Novembre es va celebrar el seu aniversari. Per fer-ho es va organitzar un berenar-sopar amb uns convidats especials: “Los Mensajeros de México”, que ens van portar música en directe animant la tarda i creant un ambient de festivitat i alegria entre tots i totes!

Envoltats de música i celebració, amb el centre decorat de festa i amb la companyia dels familiars dels residents i usuaris del centre, la tarda es va convertir en un moment entranyable ple de calidesa i diversió.

Des del servei de cuina del centre es va preparar un menú boníssim compost de nou tastets exquisits, tots ells presentats amb molta elegància.

Les taules es van organitzar per famílies i van ser numerades i decorades amb uns centres de taula realitzats durant un taller de manualitats per alguns dels residents i usuaris del centre.

Diversió, afecte, alegria i tendresa van ser presents durant la tarda del 16 de Novembre, finalitzant la celebració amb un pastís i brindis per part de tot l’equip professional del centre.