El passat 21 de setembre l’àrea de Psicologia va realitzar una xerrada sobre els avenços en la investigació d’aquesta malaltia neurodegenerativa: les noves eines i tractament per la lluita contra els símptomes, la seva etiologia segons diverses teories, així com la prevalença i incidència que està tenint aquests últims anys.

Dir-vos que amb aquesta xerrada ha començat la primera d’una sèrie, a la que esteu tots convidats, tant si existeix vincle, com si no, amb el centre.

Aprofitem l’ocasió per informar-vos que la pròxima xerrada “Microbis: El poder invisible” serà el divendres 30 de novembre a les 18:15h a càrrec de Joan Jofre Torroella, Catedràtic Emèrit de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona.

Us animem a que assistiu, serà una xerrada molt interessant!!!

*Per assistir es requereix una inscripció prèvia a la recepció del centre o via telefònica al 934 652 444. Data límit 28/11/2018.