El passat mes de juny, celebrant la festa major petita de Tiana, vam organitzar el primer Concurs de Tapes Fredes a Sant Cebrià en relació al Tast Tiana, una activitat gastronòmica que anualment es celebra al nostre poble.

Els participants, tant famílies com residents, van haver d’utilitzar la seva creativitat per realitzar una tapa amb els ingredients que se’ls oferia. Com a resultat vam tenir tapes molt diferents, però cal destacar que totes estaven molt ben presentades.

Un cop es va acabar el temps per a l’elaboració de les tapes, el nostre jurat va tastar-les i finalment va determinar que la guanyadora fos la tapa amb el nom Flor d’Estiu, que estava feta sobre una base de pa torrat, amb olivada negra d’Aragó, làmina de tomàquet i flor de cogombre.

Va ser una tarda molt entretinguda on ens ho vam passar molt bé veient el procés d’elaboració d’aquestes tapes i vam riure molt amb tots els participants.

Moltes gràcies a tots els que vau fer possible aquesta activitat, tant els que vau venir a participar, com els que animàveu. Tornarem a repetir segur!!!