Enguany com també venim fent d’altres anys Sant Cebrià vol participar a la Marató, aquest any dedicada a l’Ictus i les Lesions Medulars.
Conscients de la repercussió d’aquestes malalties i de la importància d’una rehabilitació temprana, hem participat el·laborant un video amb dos testimonis de residents del centre amb la intenció de donar a conèixer la seva experiència i el seu dia a dia de superació i fortalesa.
Així mateix, hem creat un sorteig anomenat “la bufanda de la iaia” en el qual tant familiars com residents i treballadors podran escollir un numero del 00 al 99, aportant un donatiu de 3 euros i emportant-se a canvi un bonic missatge de reflexió vital. Els diners recaudats aniran com a donatiu a la Marató.
Us animem a participar-hi i a gaudir del video que us hem preparat on es posa de manifest la bona tasca de l’equip de professionals compromesos en tot moment en aportar i donar un bon servei de neurorehabilitació.

Desitgem que us agradi.
Molt bones festes!!!