Per a Sant Cebrià és important el benestar del nostres usuaris així com del nostre personal i per aquest fet creiem en la formació de tot el personal per a donar una bona atenció i que aquesta sigui de qualitat.
La formació impartida ho és per tots els àmbits i llocs de treball. Durant el mes d’abril s’ha impartit la formació “Tècniques de qualitat i cures” a tot l’equip d’auxiliars de geriatria.
La formació també es complimenta amb l’assistència a jornades que es duran a terme aquest any.
El nostre equip de responsables de torn i futurs referents també s’han estat formant amb una jornada dinàmica de treball amb cavalls a la hípica d’Argentona .
Per a nosaltres, formació i qualitat van de la mà. Un reflex d’això és l’obtenció de la certificació de la qualitat del nostre centre pel que fa a la ISO9001:2015 i a la UNE 158101 auditat i atorgat per Intertek. Aquestes certificacions avalen la tasca realitzada dia a dia i és una mostra de la implicació que té el personal vers al seu treball.
Som per tant la primera empresa del sector que es certifica vers aquesta nova norma ISO 9001:2015 juntament amb la UNE 158101:2008, fet que ha estat possible gràcies a la implicació de tot el personal.
Des de la Residència i Centre de Dia Municipal Sant Cebrià volem continuar fent suport a les persones que ho necessitin i a les seves famílies i millorant la nostra qualitat dia a dia.